Mengantuk sepanjang hari

Hai semua, normal ke mengantuk sepanjang hari dalam 2nd trimester ni? Belah pagi dah tidur dah, ni lepas zohor masih ngantuk lagi. Tak larat buka mataaa

6 Balas

Normal kot sis, sy pun masa 1st trimester mcm ni jgk. Masa tu tak sedar dh pregnant, kerap nk tido je. Saya jarang sgt tido waktu pagi. Tapi masa 1st trimester tu, lps sarapan je mesti nk baring. Asal baring je mesti mata lelap 🤣 Dh masuk second trimester kurang sikit, tapi lps baru recovery dari covid badan jadi lemah. Cepat penat & kerap nk tido jgk 😂 Even saya suri rumah sepenuh masa takde la buat kerja rumah berat² sgt. #1stmom #1stbaby

Sy pun haritu macam ni..rasa tak function langsung..kesian kat anak2 mak tak dapat nak layan 😓 tp mmg terbaring je sbb ngantuk..last2 sendiri berat kepala sbb asik baring lelap tak buat kerja alahai serba salah je..ada tak mommies yg mcm ni juga

Sy Masa mengandung kn ank sulung pon selalu mengantuk..pantang dduk,nk tdo 🤣🤣🤣 smpai Bos tegur Masa meeting sy tertdo.skrang ank da 3 taun... mmg ada ibu yg mcm tu sis..just enjoy the moment ok 😊

samalah sis ,sy dh 18w ni lps 2 jam srpn msti tidur . manjang mengantuk je mata ni.asl lps mkn je mengantuk . slps srpn dgn zhr msti mengantuk.kdg2 thn jgk mata tp xboleh terlelap jgk . 😂

normal rasanya , saya pun trimester kedua , tgh hari tu lepas je lunch mesti tidur . First time pregnant pulak , badan dengan mata bukan main berat lagi .

Hai. Kalau saya pun rasa mengantuk tapi masih okay lagi. Depends pengalaman masing²