Hypertension

Hai semua.. Nak tnye, mommies kt sini ada yg alami darah tgi time preggy ni??

2 Balas

sy masa frst prgnant. itupun hjung nk brslin dh.. skrg 2nd prgnancy awl2 KK and hosp dah aware.. xnk bg drh tgi tu dtg blk.. sbb time prgnnt je ade..

4y ago

Sama dgn sy.. Tp buat, mse ni, doc di kk msih pantau lg bacaan bp sy.. Diorg bg ubt cair drh je dlu

Mcam sy..29hb ni 38weeks 2hari..kalau darah x ok..terus bersalin time tu juga😥😥

4y ago

Dh ckup week xpe sis. Sy dlu 36w 5d dh kne pkse bslin😅