darah keluar lebih 60 hari

hai semua nak tnya ada tak yang ada pengalaman darah keluar lepas bersalin lebih 60hari? harini dah hari ke 70 tapi darah keluar makin banyak.. awal2 bersalin darah tak keluar banyak ..hari ker 35 darah sentiasa keluar berhenti 2 ke 3 hari lepas tu keluar balik sampai la skrg hari ke 70 dan harini semakin byk penoh 1 pad..dah pergi klinik tapi doktor ckp normal mungkin sebab hormon tapi risau la sebb darah makin byk sgt..demam ,pening ,rasa nk pitam semua xde..cuma fatah keluar byk je..blh share pengalaman tak mommies semua ? 😢

1 Balas

saya nifas keluar sampai 63 hari. tp kalo doc kata normal xperlu la riso da. sis boleh da solat mcm biasa. sbb tu kira darah penyakit da