Susu yang sesuai untuk baby 2 bulan

Hai semua nak tanye, untuk anak yang kembung susu apa yang okay ye.. mula² saya bagi similac lactose free dia sembelit, tukar ke dupro dia jadi berkahak, then saya cuba s26 dia okay cuba lepas susu mesti dia muntah mungkin xminat jenis yg ad soya, tukar ke frisolac dia kembung plk, tukar similac intelli pro to pun kembung, skrg saya bagi dumex mamex, dia mcm cirit birit plk n prut kembung jgk.. boleh suggest tak susu apa lagi yang sesuai ? Anak saya 2 bulan..

2 Balas

boleh try duchtbaby

2y ago

ouh.. alamak.. susah jugak yee.. umur anak berapa? lactogen dah try??

try annmum