kerak keras

Hai semua nak tanye kerak pe ye yang melekat kt dahi anak saya tu ? Camne nk hilangkan? #1m9d

kerak keras
17 Balas

Ank sy dlu lg teruk. bole kata atas kepala sume penuh. smpi xtumbuh rmbut ats kepala tu. bwk g klinik sume tgok pn kata kesian baby. sekali ade sorang nurse suggest pkai santan kelapa n sikat biar ggur kerak2 tu. tapi buat perlahan2. alhamdulillah lps seminggu baik elok n rambut ank tumbuh lebat n sihat skrg ni. dh 4 thn dah ank tu..