Period non-stop

Hai semua🙂 nak tanya sy last amik perancang depo bulan 9 tahun lepas.. tapi sampai sekarang period non stop.. normal ke kalau dh stop amik perancang pun still period sampai sekarang?? Sampai bila ya period ni akan stop? Ade sape2 ade pengalaman yg sama ke.. boleh share.. tq semua ✌️#advicepls

1 Balas

Period non stop lebih 15 hari bukan period (haid) dah tu. tu darah istahadah (darah penyakit) Better jumpa doktor ok. Darah istahadah kena solat, puasa semua. just bersihkan je setiap kali sblm wudhuk.

2y ago

ya . Mudah mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻