Mohon bantu jawapn

Hai semua , nak tanya normal ke sakit dada sepanjang mengandung ? Saya baru masuk 8weeks tapi hari hari sakit dada dan rasa macam dalam mimpi kalau kita ( JATUH DSRI TEMPAT TINGGI ) macam tak ada darah tu .. normal ke .. mohon mummy jawab , saya first baby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

mcm jump scared ke sis rasa dia. saya ada juga rasa sesak dada mada mula2. tp tak lama sis dlm seminggu

7mo ago

Haah betull 🥲lama juga saya rasa ingt macam normal sebab awal pregnant ke apa ke hmm