Menyenak Bahagian Atas Perut

Hai semua. Nak tanya normal ke dah masok 36w ni baby menyenak2 ke atas prot kat bhagian bawah buah dada. Rasa tak selesa dada cm nk trmuntah pon ade. Lepastu bile nak terkencing tu rase pedih ngilu nk brjalan pun susah. Maksodnye baby dh masok sarung ke ape tu ye?

6 Balas

Sy 37weeks sis.. MasyaAllah dia punye pedih tulang rusuk tu nk teran bby Cpat2 je rse🤣.. Nurse bgtau sy bby tngh cri ruang nk msuk laluan.. Wlaupun ank no 2 sy xde pngalaman sbb bby first dlu songsang n emergency czer.. Ni xtau la.. Doc bg normal dlu.. Huhu

haah iye,saya bru je lpas appoitment semalam ,nurse ad bgithu kepala baby masuk kt tulang punggung 36 atau 37 minggu,masatu dah kene stanby nk brsalin

Normal sis. Tu tandanya kepala bby dah dkt bwh. Dkt bhgian atas yg sis rse senak tu, hasil pergerakan dia menggeliat, tendang pusing dan sbgainya

Sama la kt 36weeks. Nak ckp baby dah trun, tp senak dekat dada. Nak ckp baby tak trun, tp sakit dah celah kangkang. Baby dah demok jela kot mksudnya

5y ago

Baby sihat sngt kot. 🤭

Samala 34w , lg ii bila nk jmpa misi dia pnya aktif bukn main lg,😂

Baby dh bsr. Tgh tungu hari dh ni sis.. Mmg mcm tu la. Hehe. Normal