baby tak nak menyusu

Hai semua , nak tanya . Normal ke bayi 4 bulan jarang menyusu ? dah bawak pergi klinik . tpi dokter cakap tak ade ape . kita sebagai ibu mesti risau anak kita tiba tiba kurang susu . dari 10 kali menyusu sehari jadi 4 kali saja menyusu 😩😓😥😭#bantusharing #advicepls

2 Balas

Awak kena ingat, bayi 4 bulan perut dia kecik je. Kalau doctor cakap takde masalah, takde masalah lah tu. Mungkin masa dia menyusu 4 kali tu, dia menyusu kuantiti lebih banyak berbanding menyusu 10 kali

2y ago

So ok da ank sis 🤔 kuat menyusu da?

Hai puan, mcm mana puan atasi hal ini? Sebab anak sy pun sama kurang menyusu, bila menyusu kuantiti sikit je.