9m+ baby belum boleh duduk

hai semua.. nak tanya normal ke baby 9m+ lambat duduk? sepatutnya 10m tak payah gi chckup tggu 1tahun bru gi.. 10m nanti kena gi plk..mtk pendapat kwn²

1 Balas

Secara amnya, umur baby waktu ini dah boleh duduk. Jika belum akan di rujuk ke doktor. Puan ikut sahaja advise daripada doktor. Ini untuk kebaikan baby juga. Sementara itu Puan kerapkan aktiviti yang boleh meransang atau melatih anak untuk duduk ya.

1y ago

Sama-sama