ADa tak yang sama macam saya

Hai semua nak tanya momy kat sini . Saya dah mengadung nak masuk 3 bulan tp sy x ada alahan muntah 2 ,cume sy cepat penat je .

1 Balas

jgn dimntak alahan sis...normal je...xsemua org pregnant mesti ada alahan...ada yg xde alahan lgsung smpai nk bersalin...ada org first trimester xde alahan,msuk second bru ada ..tu smua bergantung pd bdn masing2...so xperlu risau klau xde alahan..kena bersyukur...yg penting bby sihat..bila pergi scan pun doc kata bby sihat..n xde bleeding...klau ada bleeding tu bru patut kena risau...bkn xde alahan yg perlu kita risau