Berat turun mendadak

Hai semua. Nak tanya lah ada tak macam saya berat turun mendadak? Nak buat apa ye? Makan pun tak boleh. Tapi ada lah amek roti sikit sikit telan. Ubat semua saya makan ok je. Makanan je tak boleh terima. Dalam sebulan turun 4kilo. Sementara nak tunggu follow up 29hb ni nanti saya takut sangat kalau berat makin turun.dah try makan. Tapi tak sampai bape minit je tahan terus muntah semua. #9w5d

1 Balas

Saya masa 7-10 week pun berat turun 2kg . Hilang selera jugak . Tapi paksa makan jugak . Kalau boleh paksa makan sikit yeee . Nanti masa check up tanya nurse minta pendapat . Saya haritu nak makan yg orang lain masak baru boleh makan 😂

4y ago

Saya turun 4kilo dalam sebulan. Tapi makan jugak. Saya makan buah makan roti. Nasi apa semua takleh telan. 😥😟