Consume obimin

Hai semua.. nak tanya.. kalau termakan obimin 2 kali shari ada apa2 effect tak.. sblum sahur makan sbji.. sblum tdo mlm termakan lagi sbiji.. pastu bru tringat dah ambil sblum sahur.. #ingintahu

1 Balas

Takpe. Excess vitamin lepas cukup serap dlm badan akan balik la lebihan yang tak guna sebab tak semua yg serap. Mungkin akan cirit sedikit sbb iron terlebih. Tapi takde effect yg teruk pun kalau sekali terlebih. Saya dulu kena makan 2 biji sehari atas saranan doktor. Takde yg membahayakan