pil dari kk

hai semua nak tanya , kalau pil yg nurse bagi habis , mcm mana ya ? perlu pegi semula kk atau tggu smpai tarikh temu janji ? #ingintahu ##firstmom

4 Balas

walkin kk jumpa nurse kata nak ubat. pastu ikut la nurse guide kena buat apa2@ nurse bg terus.. lepas ni cek la ubat, if kira2 ubat yg ada tak sempat sampai next appointment, minta awal2. tp habiskan la bila dah amek, jgn bazir pulak, duit semua tu

7mo ago

okay terima kasih 🥰

Saya bagtau misi. Setiap kk Mesti ada misi dia masing2 boleh contact bagitau ubat habis . Ubat tak boleh skip . Kecuali la sis makan kuantiti nutrien yg cukup Setiap Hari .

Pegi kk untuk minta

Boleh walk in minta.

7mo ago

Sama-sama. Apa2 keraguan atau soalan lepas ni terus rujuk nurse dan doktor ya. Take care mommy