Boleh ke?

Hai semua. Nak tanya kalau hari2 saya minum air kordial rutb f&n yg bancuh tu boleh ke? Dia tak gas pun. Biasa laa saya ni takleh nak telan air kosong saja kang muntah balik🥲 btw saya baru 14w. Selalu lepas minum air kosong mesti akan minum terus rutb tu. Family cakap takda masalah. Tapi biasala kita ni ragu2 jugak 🤣#firstbaby #ingintahu

9 Balas

hari hari tak digalakkan sis. manis tu. cuba minum air kosong + lemon @ limau.