Baby kecik 2 minggu

Hai semua, nak tanya baru2 ni pergi scan dan doc bgthu yg baby sy kecik 2 minggu tpi size rahim ok berat bby pun ok, sy skrg 36 weeks tapi scan hri tu 34 weeks, selalu scan ok ja ikut due date klo lari pn cuma bbrapa hri ja ni smpai 2 minggu 😣. Ada x yg pengalaman mcm sy? baby lahir ikut due atau overdue? sbb sy risau sangat, sy Gdm diet control x bleh overdue, takut pla kena bersalin paksa #Firstbaby

2 Balas

doa yg baik2 je sis.....semoga urusan sis dipermudahkn allah....amin

semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt 💕