Bayi kurang kencing

Hi baby saya 6bulan7hari normal ke tiba2 pampers dia tak penuh . Risau saya. Sbb saya tukar pampers dia 4jam skli mmg akan penuh. Tp semalam tiba2 tak full betul2 kosong. Ada pun sikit je kencing dia sedangkan dia banyak menyusu. Dia fully bf😩 kenapa ye??? Saya takut dia terkena kencing kotor

2 Balas

sis .mcm mana anak dh okay ? dah bawak pergi klinik ? doc ckp apa? anak saya pun mcm ni skrg ni

9mo ago

Saya tak bawa, kalau sy bawa nnti mesti doctor ckp bnda tu biasa je😕. skrang masih sama, ikut time jugak kdg2 pampers dia penuh kadang2 tak penuh. dia aktif je.

Hari ni okay tak? Kalau hari ni masih sama, bawa pergi klinik untuk pemeriksaan lanjut ya.

9mo ago

Masih. Jam yg sama jugak. Time malam kurang je. Time siang normal 🤔 tu saya pelik tambah risau.