Berlari ketika kandungan 16 minggu

Hai semua. Nak tanya, ada pape effect tak kalau kita berlari semasa kandungan dah cecah 16 minggu? Boleh pulak terlupa. #ingintahu

2 Balas

Awesome la sis boleh lupe. hehe. Msti ade hal yg lebih penting tu.. Klu bhgian perut sis xde rasa sakit, InsyaAllah xde apa2. Klu sakit atau tetiba spotting cepat2 jumpa doktor. Ada org rahimnya kuat. Mak masa mengandungkan saya jatuh sampai tulang retak, Alhamdulillah x apa2.. Harap kita begitu jugalah. Takerest ye sis.

2y ago

Nak kejar barang j&t tadi 😂 harapnya takde pape la. cuma rasa sakit sikit bawah perut. Terima kasih di atas perkongsian sis💞

notsure la