jantung tak nampak

Hai semua . Nak tanya . Ada ke kat sini bby 9weeks x nmpk jntung bby lg bila scan? Padahal janin dah da . Ada kemungkinan x lg beberapa mgu akan nampak? .. ? risau sgt la . Ada yg exp ?

1 Balas

Sis scan kt mane? Try scan kt swasta atau tvs scan, akn nmpk jelas sikit. Tp InshaAllah tggu lg 2 minggu, ade babynya tu 😊

5y ago

Thanks sis coment , sy g GH jer , ni pendarahan bnyakk . Allahu . Sy tgu esok cmna . Klo x bhnti . Sy g lg utk cuci ..