already 9weeks

Hai semua, masuk mggu ni dh 9weeks tapi nurse kt kk xkol panggil utk check up ap pun lg..normal ke lambat mcm tu..sy hantar smua butiran 23hb/1 haritu lg..tp sampai skrg xdk ap²..xpe ke takut jgk sbb 1st prgnancy xtau apa lgpun sy ad msalah ksihatan (cyst stage iv) rsau pulak rsa..tp dgn pakar gynae still on appmnt.. mcm mana ye? #firstbaby

1 Balas

Normal. Sekarang memang appointment lambat terus sebab covid. Taknak bagi datang banyak kali. Week 12 baru panggil.

4y ago

ouh yeke mcm tu eh..tq ye..