Boleh ke makan panadol sewaktu hamil.

Hai semua. Kandungan saya baru je masuk 7minggu. Tapi kalini alahan saya pening dan loya sepanjang hari. Jadi bila saya dah taktahan sangat saya telan panadol untuk kurangkan sikit sakit kepala. Soalan saya, berbahaya ke saya makan panadol? Ada yang tegur panadol bahaya untuk kandungan saya. #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

panadol biasa boleh, yg lain xboleh. dan jgn terlalu kerap ambil.

4mo ago

terima kasih ya.

Paracetamol biasa boleh. Ambik yg 500mg. Ambik 1-2biji jer shari

4mo ago

terima kasih ya sis