Buku pink boleh buat berapa weeks pregnancy?

Hai semua, hopefully semua mommy dalam ni boleh share. Saya sekarang pregnant anak first baru 8 minggu 6 hari. Bila kah waktu yang tepat untuk membuat buku pink di klinik kesihatan? Ada yang sharing dengan saya cakap 8 week, ada yang cakap 10 week. Saya confuse 😅 #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

10 Balas

sebelum 12w. tapi seeloknya awk scan di klinik swasta dan dptkn gmbr scan yg clear dgn fetal pole baby sblm dtg utk buka buku pink .