Period selepas bersalin

Hai semua, hari ni baby saya dh 2 bulan 5 hari dan saya menyusu badan sahaja kepada baby saya.. Semalam saya dh datang period.. Normal ke, sbb setahu saya ibu yg mnyusu badan akan period lambat and dari apa yg saya google paling awal selepas 6 bulan kelahiran baru period datang.. Betul ke darah ni darah period or darah penyakit ke.. Perlu ke saya risau? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

4 Balas

normal sbb ank sy bru 1 bulan 2 hari. sy bgi susu bdn dn susu fm. sy dtg period bru smlm 😅

sy pon tgh period.. bby 2bln 7hari...sbelum² ni 3bln bru period..no3 2bln dh period...

normal puan .sy pun dlu period dtg awl .wlaupun anak sy mnyusu bdn

normal je...sy sme jgk ank ckup 2 bln dtg priod dh...