Bleeding masih berterusan 3 minggu

Hai semua.. Doakan kandungan saya baik2 saja yaa.. Skrg 17 sept, kandungan saya 8w5d tapi saya masih ada bleeding.. Saya start bleeding dari minggu ke 5.. Ada makan ubat hormon Dr bagi.. Saya scan masa 6w cuma ada kantung saja saiz 10mm.. Tapi skrg ni saya bleeding, kadang ada lendir merah or ketul2 darah 🥲Tapi saya tak ada rasa sakit perut or sakit di ari2.. Saya harap siapa baca post saya, dapat doakan kesihatan saya dan kandungan.. Moga ada rezeki saya utk dpt first baby ni.. Lagi 3 hari in shaa Allah akn scan semula.. Tapi hati ni membuak2 nak scan cepat, dlm masa yg sama takut juga kalau ada perkara negatif 😢 #firstbaby #doakan

2 Balas

Tiada rezeki lagi buat masa ini.. Dah miscarriage hari ni 17 Sept waktu petang.. Darah ketul besar dan kantung keluar sekaligus.. Check klinik, rahim dah kosong, jadi tak perlu cuci cuma tinggal darah beku.. Dr bg injection utk kecutkan rahim, sakit sikit injection tu.. Within 2 weeks akn berlaku bleeding mcm period..

Sama macam saya dri awal ada bleeding. 9 week gugur.

3y ago

Saya dah pun miscarriage tadi 🥀