Share resipi untuk baby 8 bulan

Hai semua boleh tak bagi resipi untuk baby 8 bulan ..

2 Balas

antara menu yg awak boleh buat breakfast - bihun goreng - nasi goreng - waffle - pancake - roti telur - roti bakar - nugget homedmade - sosej homemade lunch - masak kurma (ayam/telur) - kari (ikan) - masak asam - masak singgang - tomyam - sup - sayur campur - telur goreng - masam manis snacking - bubur sumsum - bubur jagung cheese - serawa labu/pisang - cheesekut - puding - donut homemade - bihun sup - spaggeti - sherped pie

Sup sayur telur... Tumis bawang putih, merah, halia Telur Pak choy, carrot, tomato

3mo ago

bagi perasa ke