RESIPI BABYFOOD

Hi mommies ! Boleh tak share resipi untuk baby 6 month ke atas punya babyfood mana tahu boleh try 🥰#firstbaby

2 Balas

6months starting bg bubur je. Sekadar pengenalan utk solid food n utk cek mknn apa yg sesuai n x sesuai utk baby. Boleh tmbh sayur n buah sbg snack dia. Nnt dh 7bulan bru start tumis n goreng2 utk dia.

hi mommy. kalau ada ig atau fb boleh follow group happy baby foods malaysia. banyak resepi untuk baby.