first baby

hai semua , boleh tahu tak week keberapa kita boleh rasa baby bergerak kalau letak tangan dekat perut or bila bila masa masa kita tengah leka ke ? . sorry for ask , cuma nak tahu . nak belajar banyak pengalaman hehe ☺ #bantusharing #ingintahu

1 Balas

pengalaman sy, sy rsa 16w mcm tu...rsa mcm bubble...kdg mcm bnyi pop..mula ingt angin..tp klu ibu yg 1st time preggy dan perut tebal mcm sy ni lmbt rsa xpun kna ltak kt perut bru blh rsa pergerakan baby

3y ago

klu pengalaman sy, sy xsenak...cuma bnyi dan kdg mcm perut ada angin...