Baju Newborn

Hai semua, boleh suggest tak brapa pasang baju awak semua sediakan utk newborn?

5 Balas

sya start kandungan 4bulan dh beli brg bby dgn bju bby 😂 sy amik yg size 0-6,0-3,6-12 😅 tak pasti ada brpa psang ..takyah beli nb boleh pakai lama skit .. klau awak bru nak membeli ..beli je 5 psng bju lengan panjang 5 psang bju lengan pndek..yg pasti amik 0-6 or 0-3 spya lama skit nak pakai dan senang smsa brpantang nnti ada je bju bby ckup smua..klau amik nb tkut2 berat bby cpat naik nnti nak jalan jugak susah hehe

Sy beli dlm 12-15 pasang utk 1minggu. 7 utk pagi 7 utk malam 0-3. Lepas tu sambung 3-6 dlm 6 pasang incase 0-3 xleh pakai sbb saiz baby susah nak agak tumbesaran nya. Plan is tahan at least 3 bulan sebelum larat nak shopping lagi baju baby lepas pantang.

Saya baru beli 2 😂 hrtu dh konfiden beli baju boy 2, ttbe scan doc kk ckp girl, jem otak ibu, xjd beli baju seterusnya

sye beli terus yg 0-6. sng xyah beli nb. boleh pakai lama. boleh beli byk sikit.

12 helai