Set berpantang

Hai semua. Boleh suggest set berpantang yang okay ? Saya naktahu review dari pengguna. Taknak seller. ? #firstbaby

1 Balas

Masa ank 1st sy beli Nona roguy..tp x semua pun sy pakai..ank 2nd & 3rd, beli loose.. pil phytonatal, uncang cuci, minyak herbanika, minyak berubat..utk sapu kt perut, sy beli losyen kapur sireh by bidan Liza..utk ank ke4 Ni sy masih lg beli loose produk NR & produk Seri Ayu(pilis,param,tepel)