sakit gigi ?

Hai semua , assalamualikum . sakit gigi time pregnant boleh ke klinik ke untuk cabut ? ? #5week1day

17 Balas

klu bru 15week x baikk yunkk ,, klu dh 4bulqn keatas bru bole itu pun kna ikot nsihat nurse.sbb bahaya klu awal kndungan cabut gigi ...

Waalaikummuslm.. Awk kena tanya pendapat dokter dulu.. Ada yg boleh, ada yg tak.. 😊 semoga dipermudahkan segala urusan..

Waalaikumussalam, boleh sis. Semoga dipermudahkan urusan sis. Aamiin 🤲🏻💕

Klau mcm saya sblum ni ,doktor sarankn cabut gigi dlm usia kndungan 6-7 bulan ..

Pregnant 4 bulan - 6 bulan bru boleh cabut. Awal2 n akhir pregnant x digalakkan

boleh..kalau x cabut dan jadi infected, boleh membawa masalah kpd ibu dan bayi

Awalnya sakit gigi. Mesti kalsium kurang. Kena start dah minum susu pagi mlm.

Depends on what kind of sakit gigi u r having. Kena refer dentist dulu.

kurg kalsium tu sis sbb tu sakit gg . boleh je cabut klau xthn sakit .

siapa yg pnh cabut gigi time pregnant?bayaran kt klinik kerajaaan bpe ye?

4y ago

Sy baru je lepas cabut gigi td. Now kandgn dh 28weeks. Td sy buat free je buat kat klinik krajaan. Kalau awam kne bayar kot tp xmahal la . Xsmpai rm5 Tp kalau kaki tangan kerajaan percuma