PERIOD LEWAT 10hari

Hai semua.. Ada tak dalam ni yg penah mengandung semasa period... Sy lewat period 10hari sy ingat mengandung tp belum check lagi la... Lps lewat 10hari baru period... Terus tak jadi checkup...

2 Balas

Pelik jg sis..spttnya klau mngandung .mmg period x dtg kn....

5y ago

Sepatutnya mcm tu la.. Tp pernah dgr org crta x sedar mengandung last2 gugur.. X sangka sb masa tu tgh period...tu yg tnya kot ada yg pnh jd mcm tu... ☺️☺️