10 minggu tidur terlentang

Hai semua.. ada orang cakap pregnant kena tidur mengiring tapi saya jenis dri dulu sllu tidur trlentang ja, bila pregnant ni mkin jadi plk. Tapi saya bru 10 minggu takpa ke? Bahaya tak utk baby klau awal2 ni? Risau plk asyik nk terpusing tidur trlentang ja sbb dh biasa kan, camna nk biasakan tidur mengiring yer? Share2 sikit 😅 #bantusharing #1stimemom

1 Balas

10 minggu tuh awal lagi. So no problem at all nak tidur terlentang. Selalunya bila perut dah makin besar baru mcm badan kita yg akan decide sendiri utk tidur mengiring utk keselesaan😂. Kalau tak pusing, takleh tido wehh sbb tak selesa dahh. Haa tuh jee laa caranyaa

3y ago

Ooo nt auto mngiring sndri la eh? Firstime nihh.. rsau plk bila org ckp bhaya tu. Hahahaa ok2 tq sis 😆