Appt pakar o&g

Hai selamat pagi ibu2 sekalian , tumpang tanya esok saya ada appt dengan pakar o&g untuk tengok bekas ceaser dalaman sama ada saya boleh bersalin normal ataupun ceaser tak pasti tapi contoh kalau luka dalaman saya ok kemungkinan balik dan tunggu due date saya 16/12 , jika luka ceaser dalaman saya tak ok macam mana yer , adakah saya akan terus ditahan dalam wad ataupun dr pakar akan bagi tarikh baru untuk serah diri? Harap ibu2 yang ada pengalaman yang sama boleh kongsikan tak ? #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib..

2y ago

inshaallah puan terima kasih