Uri rendah

Hai, sekarang saya 20w4d . Scan kat KK haritu dr cakap uri rendah. Akan scan lg masa 28w nanti. Ada tips tak naikkan uri? Sebelum ni anak 1 & 2 takde masalah uri rendah ni.

3 Balas

Samalah saya 21 week 1 day baru jer pegi scan swasta,Placenta doktor cakap low lying,tapi doktor kata tak payah risau,sebab kandungan masih awal lagi,nanti kalau kandungan makin membesar dia akan naik seperti normal

Tips tu memang takdelah.Dia semula jadi akan naik sendiri.Banyakkan berdoa jer dan fikir positif,semoga uri tu naik dan normal

6mo ago

Yer😊😊😊🤭

takde tips. uri akan naik sendiri

6mo ago

Baik. Mudah²an naik semula keatas nanti.