31weeks 4days

Hai. Sekarang hamil 31minggu 4hari. Sya kerap ke tandas utk kencing. Ada cecair kekuningan kluar . Tidak berbau dan tidak gatal.. bila sya bdiri kekuningan tu keluar mcm air tumpah tembus dari seluar dalam.

2 Balas

antara dua je 1. keputihan brwarna kuning ... klu btl keputihan mnta doc cek tkt gbs.. 2.air ketuban brwarna kuning mkdnya bby dah berak.. bahaya !

bagitau misi sis. nanti misi boleh check kenapa jadi macam itu. risau juga tu

2y ago

dah bagitau dah . tp nurse ckp klu berlanjutan info diorg ja