Awal pemakanan

Hai saya tak lama lagi nak masuk 6 bulan. Apakah makanan awal yang patut saya beri dekat anak saya. #happybaby

Awal pemakanan
10 Balas

bagi bubur nasi kosong yg dah diblend halus dulu sis. apply 4-days rules. lepas tu baru boleh introduce sayur2an dan buah2an satu2. still apply 4-days rules concept. ni penting utk kite detect if baby ade allergy kat ape2 food. boleh follow group facebook Happy Baby Food Malaysia cause sana banyak ilmu dari mummies including recipes. make sure no salt and no sugar ok

bubur kosong blend halus.. boleh join fb HAPPY BABY FOOD MALAYSIA utk tips dan resepi.. nestum xdigalakkan

Plain Porridge first... Pls follow 3days rules... To detect any allergies first

sis boleh follow facebook Happy Baby Food Malaysia..

bubur nasi kosong..saya first buat bubur kosong+Evoo

Bubur nasi kosong tanpa gula dan garam

ape2 mknn tanpa gula dan garam

bubur tapis yg cair

Bubur nasi halus.

bubur nasi