sakit dada

hai. saya sekarang dah 20 minggu. nak tanya lah. ada tak ibu2 lain macam saya selalu rasa tak cukup nafas. sakit dada. padahal ye saya tak ada sakit asma pun. tq ibu2. ?

8 Balas

Sama ! Normal awk rasa sesak nafas masa pregnant lg2 time baring mlm nak tido tu sampai kekadg bila dh duduk baru selesa tp kalau teruk sgt better g klinik check skrg ni mcm2 kan...

Normal sis. Saya ada rasa macam tu jugak masa 20weeks. Sekarang 23weeks pun still rasa tak cukup nafas and cepat mengah.

Sama sis,sy pon dulu rasa mcm tu.. lagi time marah ke ape rasa sakit sesak nafas dgn dada tu terasa sangat

normal sbb baby makin membesar dan space makin kecik so dia menolak smua organ kita keatas..

Ye sy pun sama sis.rasa sesak nafas.skrang tdo pun xpuas dah.perut x selesa sgt😔

Sme la...smpi skrng kndungn sy 32w 6d...

Sama sis..sya pun 20 minggu..

Normal yunk🥰