sakit bawah tulang rusuk

hai. saya pregnant 16 minggu. first baby.. tp dah 2 hari area abdomen bawah tulang rusuk kanan. tp kejap je la sakit. kejap tak de dia hilang. kdg2 mari sakit balik. berak taik da kelua nnt dia sakit. nk teran pon sakit. lama skit bru dia hilang. kalau baring ngiring masa sakit nnt dia hilang. normal ke sbb selalu sakit abdomen ni trimester ke 3 sbb baby da besar dlm perut. ptut ke saya pg klinik scan? risau tkut jd ape2 kt baby 😢 #ingintahu #firstbaby #1stimemom #pregnancy

1 Balas

sy pnh sekali je sakit nk dekat rusuk belah kanan jugak masa 17w. sekali tu je skrg xde dah.. tp xtahu la sbb bru nk masuk 18w

3y ago

sabtu 27.03.21 lps scan. ok je active