Letih

Hai, saya preggy kali ke 6 tapi ni anak yg ke 5. Sekarang 12 week. Kali ni rasa tak larat plak maybe sbb umur dah 36. Saya kerap letih, cepat mengah(macam tak cukup nafas). Saya cuba kontrol nafas dgn tarik hembus repeat. Makan tak boleh bnyk, tak minum teh, susu, kopi nanti cepat letih dan susah nak bernafas Hb saya pon rendah. Ada tak yg mcm saya, apa pemakanan yang uolls ambik.

1 Balas

Adoiiii. Kita the same boat. Haha. X larat semacam. Sikit2 semput. Sy ni add 1 lg. Pemalas. Haha. Anak sblm ni rajin jer. Agaknya kehamilan di umur cmni jd punca kan.. Sy 35,agak lbh kurg jer la. Senasib. 😂

5y ago

Haha. Kannn.. Saya rasa mmg faktor umur nih. Hehe. Bersama la kita bertabah. 😁