20 Minggu - Kencing tak lawas

Hai, saya nak tompang tanya, saya dah 20 minggu, and baby dahh start gerak gerak sikit. Tapi hari ni saya rasa kencing takk lawas dan rasa ngilu time kencing. Kenapa ye? Tuu normal ke? Ni first baby.. So saya tidak pasti tentang ni.. Mintak tolong sesiapa yang pernah alami situasi mcm saya.. #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

minum air byk2 sis. cer g klinik sbb takut ade infection. sy pun pernah kena. doc bg antibiotik.

mgkin kencing kotor tu..cuba mnum air barli/kelapa