sakit di atas lutut

hai saya nak tanya,sekarang saya pregnant 28 minggu.. sejak masuk 28 minggu kaki yg saya bulatkan terasa sakit sangat bile nk berdiri dan berjalan..saya tnya mak,mak saya kata sbb perut dh terlalu besar,badan tk boleh nak tampung.. berat saya terkini 55kg.. agak2 betul ke ye? mcm mana rasa nk hilangkn sakit tu ye???#advicepls #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

sakit di atas lutut
1 Balas

Cuba lebihkan minum susu, mgkn kekurangan kalsium.. tiap pagi pun cuba buat renggangan kaki.. boleh cuba google ‘pregnancy yoga’ sbg senaman ringan utk ibu mengandung..