Spotting Coklat

Hai saya nak tanya, normal ka kalau awal pregnant baru 5w2d ada keluaq sikit sikit je spotting coklat dekat seluar dalam? Saya risau sebab saya first time pregnant tkda pengalaman, saya tkda sebarang alahan or anything.. just rasa biasa sampai kdg tu terfikir betul ke saya ni pregnant.. alahan tkda, rasa cramp di perut pun tkda cuma just rasa sakit dekat payudara saja..

1 Balas

kalau da check mmg positif biasanya itu normal mngkin spotting pelekatan rahim... asalkan jgn brlarutan kena jumpa doktor ya