Pregnant atau faint line?

Hai.. saya nak tanya.. ni positif atau faint line je? Result mmg lebih 10min.. pagi tadi try ada gak naik line tapi colourless samar2.. sebab sebelum ni penah gugur ..masa 1st prgnant pun penah detect mcm ni..detect sblum period..n guna testpack sama brand mcm prgnnt sblum ni jugak.. ni kandungan yg kedua selepas 3bulan gugur.. Doakan sy ada rezeki kali ni.. #ingintahu

Pregnant atau faint line?
21 Balas

Ikot pengalaman sy. Klu lbh 10 minit br naik mksudnya tu bukan double line. Tp rosak sbb dh terdedah lama. Tp klu awk cek sblm 5 minit da nmpk tp samar2 sgt n lps 10 minit mcm dlm gmbr kemungkinan pregnnt. Sy ni dh banyak kali kena tipu ng upt 😅

Sis sy pn mcmni jga . Upt yg sy pki pn sebiji mcm sis pkai . Cumanya slps 5hri sy cek lg pkai brand pan mate tp result -ve . Sy cek 8hri sbelum priod . Spttnya priod 18/2 tp hrini pn msh blum priod lg . X tau prgnant or not

2y ago

sama dgn y sya alami skrg, spatutnya 7hb period tpi smpai skrg blm period lgi, tpi perut cramp sgat, lain2 smua ok cuma nafsu kdg Selera kdg x lh, semoga ada rezeki kta😊

Result akan naik in a few second , kalau pakai clear blue 1-2 min result naik , kalau lebih 10 min takot fake double line sbb berlaku evaporation , tkpe awak try lagi waktu pgi , moga ada rezeki awak , aminn

2y ago

Exactly ✅

hamil tu..tpi peringkat awai...mcm saya dulu pi buat test kat klinik yg ke Dua samar2 Dr. mintak saya buat lagi selepas 2 minggu..yg naik 2 garis terang

Tadi pagi sis check tu result double line dalam berapa lama ye? Kalau kurang 10 minit even samar in shaa allah ada rezeki sis 😊

sis be positif.. InshaAllah ada rezeki 😍..cuma bacaan jgn melebihi 10 minit. upt beli lebih n lain2 brand. apa2 pun jgn buat kerja berat..

Saya pun sama masa hari isnin ada buat keluar camni. Tapi takut nak berharap sbb takut kecewa. Semoga ada rezeki kita semua ❤️‍🔥

Www.wasap.my/+60182443421/ +60 18-355 2619 lelongan nombor pelacur nama afiqah Syamimi , takut Dah berbau Jee puki tak laku

2y ago

pergi mampus laa anak anjing

Sye pun dlu samar2, alhamdulillah positif.. try check pagi2 time bangun tu, kencing sikit dlu lepstu second bru test yg tu

harap ada rezeki tu..jaga diri bagus2..jaga mkn...lpas ne,tnggu 2 week kmu cek lagi..ada tanda2 tak sakit pinggang?mual?