Darah nifas

Hai saya nak tanya la, saya dah berpantang hari ke 20, tapi saya punya darah nifas semakin banyak, adakah ianya normal bagi wanita yang bersalin secara pembedahan. Darah yg agak banyak sehingga kerap menukar tuala wanita

2 Balas

hye mommy. .kalo mommy rse was2. .mommy bole pegy ke kecmsn. .kalo byk sgt drah klua tkt mommy ilg drah nty. .sye czer. .ary ke 8 berpntg ttba bleeding. .bleedinv yg non stop smpai pkai 2 pad bear x trtmpg drah 2 . .rupa nya rahim kne jngkitn kuman. .aye bkn nk tkt kn mommy.. bettr mommy pcek dlu ye. .pling tdk bole ke klinik dlu ..take care mommy. .😘

better pergi cek