Bersalin ceaser Darah nifas

Salam semua nak tanya siapa ada pengalaman bersalin ceaser? Darah nifas memang cepat kering ke? Saya hari ke 20 sekarang. Tapi dah 2 hari tak keluar darah dah#bantusharing #seriusnanya #firstmom

3 Balas

Yepp. Pernah tanya nurse. Nurse cakap sbb masa bersalin darah dh byk keluar 😝 Mcm sy lepas bersalin salin baju dlm blik ot dr ckp darah awak byk sgt ni habis baju smua 😂😂

Czer mmg lebih cepat habis nifas berbanding bersalin normal sbb masa operation doc akan cuci sikit dinding rahim tu.

normal je..sy pn cpt abis.kdg tu ble darah tu stop kjap lps tu kuar balik dlm 3/4 hari..tp kuar sikit2 jelh