okay tak tidur anak

hai saya nak tanya la anak saya sekarang 1 tahun 6 bulan lebih , okay ke kalau seumur dia ni sekarang tidur siang sekali sahaja , after lunch baru tidur , bangun tidur pagi dalam pukul 8 macam tu . siang tidur kadang boleh sampai 1 jam ke 3 jam . malam tidur kadang tak tentu kadang pukul 9/10 lebih . paling lewat 11 . #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

4 Balas

sama anak saya tidur siang pun sekali 🤣 maybe sbb dia aktif nk main je keje