okay tak tidur anak

hai saya nak tanya la anak saya sekarang 1 tahun 6 bulan lebih , okay ke kalau seumur dia ni sekarang tidur siang sekali sahaja , after lunch baru tidur , bangun tidur pagi dalam pukul 8 macam tu . siang tidur kadang boleh sampai 1 jam ke 3 jam . malam tidur kadang tak tentu kadang pukul 9/10 lebih . paling lewat 11 . #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

4 Balas

okay sis. kalau tak ada simptom overtired maksudnya sesuai lah tu jadual tu dengan anak sis.

5mo ago

sis boleh refer gambar ni. boleh juga cuba banyakkan membaca dari sumber2 lain juga.

sama anak saya tidur siang pun sekali 🤣 maybe sbb dia aktif nk main je keje

*after lunch baru tidur dalam pukul 1 atau 1 lebih

kalau anak xde tanda overtired so ok je