Gdm on d/c

Hai, saya nak tanya.. Kalau lepas bersalin... Ibu ibu yg ada gdm... Anak akan dok dengan kita atau dok wad asing? Pengalaman anak sulung gdm on ubat.. Anak dok wad lain. Tapi kalau diet control je.. Macam mana?

2 Balas

Saya GDM on DC, anak tak kena tahan wad. Duduk kat nursery je. Waktu menyusu nurse bawa baby masuk bilik wad. Selebihnya duduk kat nursery je

saya gdm on dc baby terus hantar ke nicu untuk doc pantau sbb baby gdm kan 😅

1w ago

saya czer mmg kne tambah 2hari lepas bersalin dduk ward, bby pun sama tp dia kt nicu .. saya discharge dulu baru pergi ambil baby 🥰