Vitamin untuk budak umr setahun lebih ???

Hai saya nak tanya , budak umur 1 tahun 4 bulan sesuai makan vitamin apa erk ?? #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Balas

vitamin untuk apa tu?kalau untuk immune dia, better bagi 2 tahun ke atas.. tapi kalau vitamin sebab kurang makan, appetton tapi dapatkan nasihat dari pakar dulu..anak saya bawah 2 tahun tak silap, hospital selayang bagi appetton..tapi dos sikit dengan lysine (bahan naikkan selera makan).. tak pon, kalau baby masih lagi..cuba minya klinik set kan appointment dengan kaunseling pakar pemakanan.. dorang boleh bantu mcm mana nak bagi kuatkan immune anak atau galakkan makan..free saja..

setahu saya bawah 2 tahun tak sesuai lagi makan vitamin vitamin ni.. melainkan dia jenis tak suka makan tu maybe boleh try Happy Kiddo dari Shaklee sebagai tambahan nutrisi sbb dia tak suka makan. stakat ni saya rasa yg itu paling trusted. disclaimer: saya tak jual ye. saya bg pandangan je😂