Surat kelahiran anak

Hai saya nak tanya ..boleh ke ayah ataupun ibu tlg buatkan surat kelahiran ank di jpn ? Sy skrg berpantang dgn ibu dan mlahirkan scara czer bru hari ke 5 berpantang ..saya tak larat nak ikut sama disebabkan tengah berpantang#seriusnanya

6 Balas

boleh je .. sya dri anak kedua suami sorg2 uruskan .. time anak 1st sya ikut skali sbb x tau yg suami je urus pon blh .. asalkan lengkap semua dokumen yg dorg nak .. nama pastikan ejaan btul .. suami sya mmg dia send gambar pastikan nama btul ejaan nya ..

Boleh je, sijil kelahiran anak suami yg pergi JPN utk buat. Sekali dgn mykid. Tp mykid dpt dlm masa 6 bulan dari tarikh buat. Sy readykan documents je supaya suami xkalut 😁

Boleh je puan. Kalau suami xda pun, wakil dari family puan pun boleh buatkan, makesure semua document lengkap and isi form siap2

boleh asalkan dokumen semua lengkap

Boleh, Puan. Dari website JPN

boleh